Servicii - Instalare Usi de Garaj
Usi de garaj Detalii Tehnice  &  Preturi-Plata

Prezentare

Usa de garaj sectionala Usa de garaj sectionala

............................................................................................................................................................

Usor, ca o joaca...

Cu toate ca este cea mai mare usa a casei noastre, totusi este usor de manuit. Poate fi deschisa si inchisa cu o forta mica si incet, profitand de aceasta calitate, indiferend de marime !

Spatiu pentru masina visurilor Dvs...

Usa sectionala functioneaza in plan vertical,astfel nu ocupa spatiul din fata garajului, putand parca chiar si un jeep sau microbuz.
Accesoriile variantei de baza, montate pe zidurile interioare,nu reduc latimea deschiderii originale a peretilor.Nici in cazul variantei cu motor, inaltimea deschiderii nu se reduce...

Calitati estetice superioare...

Usile au un decor cu motive de casete sau cu dungi orizontale si cu imprimare in relief de imitatie a nervurii de lemn pe suprafata exterioara. Tratarea suprafetei este durabila,ea nu se decoloreaza si este rezistenta la intemperii.

Protejat contra prinderii degetelor...

Panourile usii sunt protejate contra prinderii degetelor. Riglele de ghidare inchise nu permit atingerea intamplatoare a mecanismelor in miscare ale usii. Astfel, Dvs. si membrii familiei Dvs. sunteti in siguranta maxima in timpul folosirii usii !

Culori fermecatoare...

Puteti alege din 210 culori(conform paletei cromatice RAL), culoarea cea mai potrivita casei Dvs.

Recomandari calduroase...

Capacitatea de termoizolare a usilor IQ DOOR este echivalenta cu cea a unui zid de caramida avand grosimea de 38 cm, astfel puteti reduce costrurile Dvs. cu incalzirea. Totodata structura de placi cu invelis dublu este un bun izolator fonic si prezinta o rezistenta masiva contra solicitarilor mecanice.

............................................................................................................................................................

Detaliile releva adevaratele valori...

Pregatire aprofundata...

Usile de garaj tip IQ DOOR au o functionare uniforma si usoara datorita arcurilor de torsiune utilizate. Aceste arcuri sunt dimensionate pt. fiecare usa in parte printr-un software special. Ele primesc un tratament de suprafata, pt. prevenirea coroziunii si sunt durabile. Sunt garantate pana la 25 000 de deschideri-inchideri, fara a se rupe.

Rezultate perfecte...cu materii prime de o calitate exceptionala !

Sectiunile usilor IQ DOOR sunt confectionate din tabla de otel zincat dublu, de 0,5 mm, intre care se afla o spuma speciala, termoizolanta. In vederea obtinerii unei durabilitati maxime, ambele fete ale tablei sunt vopsite. Invelisul exterior si cel interior nu sunt in contact,astfel nu se formeaza punte termica la atingerea tablelor. Forma profilului protejat contra prinderii degetelor, nu permite producerea de accidente. Etansarea dintre placa usii si perete se realizeaza printr-o garnitura de cauciuc. Etansietatea ermetica dintre sectiunile usii se realizeaza printr-o garnitura speciala.

............................................................................................................................................................

Detalii tehnice

montare automatizariPanouri de 40 sau 50 mm umplute cu o spuma speciala;
interfon audio de blocTabla panourilor este din otel zincat, de 0,5 mm;
interfon audio de blocModelul poate fi tip linii sau casetat;
interfon audio de blocFeronerie FlexiForce, import Olanda;
interfon audio de blocTransfer termic: 1,3 m² C°/W;
interfon audio de blocIzolare fonica: 26 dB;
interfon audio de blocGretutatea usii: 11,2 kg/ m² ;
interfon audio de blocRezistenta la vant: Clasa 5 (200 km/h);
interfon audio de blocRezistenta la apa: Clasa 1 (presiunea apei= 30 Pa);
interfon audio de blocArcuri garantate pana la 25.000 de deschideri;
interfon audio de blocGarantie 5 ani, ce poate fi extinsa la 10 ani, in anumite conditii;
interfon audio de blocCulori disponibile in stoc: alb, maro, imitatie stejar auriu si imitatie stejar inchis (la cerere orice culoare)...

............................................................................................................................................................

Preturi si modalitati de Plata

Pentru a va putea face o oferta cat mai exacta, completati, va rugam, Cererea de Oferta pt. Usi de Garaj cu/fara Automatizare personalizata !

Plata se poate face, in functie de amploarea comenzii si de durata realizarii ei, in una sau 2 transe; se achita, de obicei, aprox. 50% din valoarea comenzii la incheierea contractului apoi la livrare.

Se acorda reduceri, de asemenea, atunci cand se contracteaza simultan mai multe usi.

Termenul de livrare e de 5 pana la cel mult 30 zile lucratoare( ptr comenzi speciale).

* * * top