Servicii - Instalare Interfoane
Sisteme de Control Acces

Cititor de Proximitate
Sistemul de Acces cu Cartela stand-alone este format din: cititor de cartele(taguri) de proximitate, zavor electromagnetic, sursa de alimentare 230Vac-15Vdc/1,5A, amortizor de usa; capacitatea de memorare este de 4000 de cartele, este prevazut cu memorie back-up in caz de stergere accidentala, are iesire pe releu NO/NC; se poate programa cartela master si temporizarea yalei(1 sau 5 secunde); carcasa e din plastic gri ignifug.

Interfon Audio pentru Blocuri

Tastatura de Acces prin Cod si/sau card de Proximitate
Sistemul de Acces prin Cod include: tastatura digitala, sursa de alimentare 230Vac-15Vdc/1,5A, zavor electromagnetic, amortizor de usa; capacitatea de memorare este de 1000 de coduri pin si 1000 de cartele; temporizarea yalei se poate programa intre 1 si 99 secunde; este prevazut cu buton de sonerie, intrare de Exit button si contact magnetic, alarmare la usa deschisa, memorie back-up la stergere accidentala.

Preturi si modalitati de Plata

Plata se face in doua rate; se achita 50% din valoarea lucrarii la incheierea contractului iar restul la incheierea lucrarii.

Daca se inlocuieste un echipament vechi, se pastreaza tot ce e compatibil dpdv tehnic si calitativ cu noul echipament, facandu-se reduceri corespunzatoare.

Se acorda reduceri, de asemenea, atunci cand se contracteaza simultan mai multe sisteme de acces.

Garantia lucrarii e de 2 ani de la punerea in functiune; la expirarea garantiei se asigura service la deranjament cu plata pe loc.

Termenul de executie e de cel mult 3 zile lucratoare.

* * *