Servicii - Instalare Interfoane
Interfon Audio de Vila Detalii Tehnice     Preturi-Plata

Prezentare
Panoul de apel are o structura robusta, din aluminiu eloxat gri, rezistenta la intemperii si coroziune; este construit in trei variante: cu unu, doua sau patru butoane; fiecare buton e alocat unui apartament, apelul facandu-se prin apasarea butonului corespunzator apartamentului cautat.

Postul interior are doua variante: telefon si handsfree; ambele variante functioneaza in sistem duplex(conversatie in ambele sensuri simultan, ca la orice telefon) si sunt prevazute cu buton de comanda a deschiderii zavorului electromagnetic; varianta handsfree are in plus buton de initiere/inchidere a conversatiei si potentiometru de reglare a volumului auditiei.

Interfon Audio pentru Vila

Intrarea locatarilor in imobil se face cu cheie yala, dar se poate instala suplimentar un cititor de cartele de proximitate independent in apropierea panoului de apel.

Intrarea vizitatorilor e permisa de actionarea zavorului electromagnetic comandat prin apasarea butonului de deschidere a usii aflat pe postul interior.

Pentru iesirea persoanelor se utilizeaza unul dintre cele doua butoane cu care e prevazut zavorul electromagnetic : butonul electric sau - la caderea curentului ori pt. economie de energie electrica - butonul mecanic.

............................................................................................................................................................

Detalii tehnice

montare automatizariTensiune de alimentare : retea monofazata - 230Vac/50Hz;
interfon audio de vilaMagistrala de date pe 3 fire;
interfon audio de vilaPosibilitatea conectarii in paralel a max. 4 panouri de apel;
interfon audio de vilaFunctie Stand-By pt. consum redus de electricitate;
interfon audio de vilaVolum reglabil pt. voce si sonerie;
interfon audio de vilaTemperatura de lucru: -30 ... +50 grade C.

............................................................................................................................................................

Preturi si modalitati de Plata

Pentru a va putea face o oferta cat mai exacta, completati, va rugam, Cererea de Oferta pt. Vila personalizata !

Plata se poate face, in functie de amploarea lucrarii si de durata realizarii ei, in doua sau mai multe rate; se achita, de obicei, aprox. 50% din valoarea lucrarii la incheierea contractului apoi restul raportat la ratele ramase, la incheierea lucrarii apoi din luna in luna.

Daca se inlocuieste un interfon vechi, se pastreaza tot ce e compatibil dpdv tehnic si calitativ cu noul echipament, facandu-se reduceri, in general, de max. 10% din totalul lucrarii.

Se acorda reduceri, de asemenea, atunci cand se contracteaza simultan mai multe scari ale aceluiasi bloc.

Garantia lucrarii e de 2 ani de la punerea in functiune; la expirarea garantiei se asigura service cu abonament lunar sau service la deranjament cu plata pe loc.

Termenul de executie e de 3 pana la cel mult 10 zile lucratoare; lucrarea incepe la 2 ... 3 zile de la plata avansului.

* * * top