Servicii - Instalare Interfoane
Interfon Audio de Bloc Detalii Tehnice     Preturi-Plata

Prezentare
Panoul de apel are o structura robusta, din aluminiu eloxat gri, rezistenta la intemperii si coroziune; este prevazut cu display digital luminos pe fond albastru, cu meniu in limba romana, ce afiseaza numarul apartamentului, numele locatarului si deblocarea zavorului; la baza panoului se afla cititorul de cartele(taguri) de proximitate.

Postul interior are doua variante: telefon si handsfree; ambele variante functioneaza in sistem duplex(conversatie in ambele sensuri simultan, ca la orice telefon) si sunt prevazute cu buton de comanda a deschiderii zavorului electromagnetic; varianta handsfree are in plus buton de initiere/inchidere a conversatiei si potentiometru de reglare a volumului auditiei.

Interfon Audio pentru Blocuri

Intrarea locatarilor in imobil se face apropiind tagul de proximitate la cativa centimetri de cititorul de carduri integrat in panoul de apel sau cu cheie yala la caderea curentului.

Intrarea vizitatorilor e permisa de actionarea zavorului electromagnetic comandat prin apasarea butonului de deschidere a usii aflat pe postul interior.

Pentru iesirea persoanelor se utilizeaza unul dintre cele doua butoane cu care e prevazut zavorul electromagnetic : butonul electric sau - la caderea curentului ori pt. economie de energie electrica - butonul mecanic.

............................................................................................................................................................

Detalii tehnice

montare automatizariTensiune de alimentare : retea monofazata - 230Vac/50Hz;
interfon audio de blocMagistrala de date pe 3 fire;
interfon audio de blocPosibilitatea conectarii in paralel a max. 4 panouri de apel;
interfon audio de blocAfisare de mesaje pe display-ul panoului pt. programare si depanare;
interfon audio de blocFunctie Stand-By pt. consum redus de electricitate;
interfon audio de blocMemorare cartele in caz de stergere accidentala;
interfon audio de blocVolum reglabil pt. voce si sonerie;
interfon audio de blocAcces prin cod pt. fiecare apartament;
interfon audio de blocTemperatura de lucru: -30 ... +50 grade C.

............................................................................................................................................................

Preturi si modalitati de Plata

Pentru a va putea face o oferta cat mai exacta, completati, va rugam, Cererea de Oferta pt. Bloc personalizata !

Plata se poate face, in functie de amploarea lucrarii si de durata realizarii ei, in doua sau mai multe rate; se achita, de obicei, aprox. 50% din valoarea lucrarii la incheierea contractului apoi restul raportat la ratele ramase, la incheierea lucrarii apoi din luna in luna.

Daca se inlocuieste un interfon vechi, se pastreaza tot ce e compatibil dpdv tehnic si calitativ cu noul echipament, facandu-se reduceri, in general, de max. 10% din totalul lucrarii.

Se acorda reduceri, de asemenea, atunci cand se contracteaza simultan mai multe scari ale aceluiasi bloc.

Garantia lucrarii e de 2 ani de la punerea in functiune; la expirarea garantiei se asigura service cu abonament lunar sau service la deranjament cu plata pe loc.

Termenul de executie e de 5 pana la cel mult 15 zile lucratoare; lucrarea incepe la 2 ... 3 zile de la plata avansului.

* * * top