Despre AVIATEL Security

AVIATEL Security - s-a preocupat sa ofere clientilor sai o gama completa de echipamente de securitate si accesorii pentru acestea, introducand pe piata din Romania echipamentele unor firme recunoscute pentru performantele si fiabilitatea ridicata a produselor lor ce se aliniaza standardelor superioare de calitateCE, FCC, RoHS, etc.

Societatea noastra este avizata de Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia de Ordine Publica, cu Licenta Nr: 2510T / 2012, sa desfasoare activitati de proiectare, instalare, modificare si intretinere ptr. sisteme de alarmare la efractie, sisteme de control acces si pontaj, sisteme de supraveghere video, etc

Licenta IGPR

Obiectivul nostru principal este acela de a ne mentine in fruntea companiilor de securitate, implementind o strategie de durata bazata pe cele mai performante solutii tehnice. Depunem un efort continuu in a asigura necesitatile clientilor nostri prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare. Suntem mereu in cautare de solutii alternative mai sigure si mai performante avand un atribut comun - CALITATEA.

Serviciile oferite de AVIATEL Security Srl acopera toate subsistemele unui sistem integrat de securitate:

despreSisteme de protectie perimetrala;

despreSisteme de detectie si alarma antiefractie;

despreSisteme de control acces si pontaj;

despreSisteme de supraveghere video;

despreSisteme de interfonie si videointerfonie;

despreInstalatii electrice civile si industriale;

despreUsi de garaj rezidentiale si industriale;

despreSisteme de automatizari porti, usi de garaj si bariere automate etc.

Bazandu-ne pe puterea de lucru a unui colectiv tanar de proiectare si experienta acumulata prin importul, instalarea si vanzarea in tara a peste 2.600 de sisteme de interfonie, cu un numar de peste 90.000 de utilizatori, compania noastra va poate oferi solutii la cheie pentru orice aplicatie de control acces si securitate.

Dintre cei mai importanti clienti ce beneficiaza de serviciile noastre, amintim : Universitatea de Agronomie din Bucuresti, Gradinite, Scoli, Spitale, alte institutii, vile,SC Arcada Company Galati,SC Confort Galati, Arcelor Mittal Steel,STX OSV ELECTRO SRL Santierul Naval Braila, peste 36 firme ce instaleaza si distribuie produsele noastre, alte firme private, etc.

Obiectivele noastre in 2013:

despreDeschiderea unor noi puncte de lucru;

despreCresterea numarului de clienti cu peste 50% fata de anul 2012;

despreConstructia unui depozit, a unei fabrici ptr. productia usilor de garaj si ShowRoom de peste 400 mp.

* * *